Guitar Practice Lektion – Har du brug for at øve?

Har du brug for at øve dig? Er det unødvendigt? Det er spørgsmålet. Denne artikel vil give dig svaret.

Svaret på spørgsmålet “Har du brug for øvelse?” er: er, “Det afhænger.”

Dette spørgsmål stilles ofte af folk. Folk stiller ofte dette spørgsmål. Du vil i sidste ende blive en uddannet cymbalist, hvis du fortsætter med at øve for meget. Din træning vil dog ikke give dig nogen nydelse eller fordel.

Et andet spørgsmål, der kan komme op i løbet af din praksis guitar er “Hvilken retning skal du hen?” Køb en metronom, hvis du planlægger at flytte din hals op og ned. Køb en guitar jam skala bog, hvis du planlægger at holde akkorder på forskellige måder. En bog af afstumpede er et godt valg, hvis du planlægger at spille i en gruppe. Køb en guide til at vælge en guitar, hvis du planlægger at spille med andre.

Det er vigtigt at øve din guitar, men sørg for at gøre det på en produktiv måde. Genkende dig selv for hver realisering, uanset hvor lille. Beløn dig selv. Du behøver ikke at få en stor belønning. Det behøver ikke at være enormt, men det er sjovt, og du lærer. Du er ikke en bedre guitarist på grund af hvor mange ting du gør, men snarere den måde, du organiserer dem.

Brug en øvelsesjournal til din guitar. Du behøver ikke at skrive alt med sort blæk på foret papir, men det skal være meget pænt. Det er vigtigt at holde styr på alt, hvad du skriver, hvis du vil lære at spille blues, jazz eller klassisk musik. Du kan organisere dine tanker for at få mest muligt ud af din tid og kræfter.

Selvom selvpromovering altid er en god ting, er det ikke nok. Du kan øve dig i øvelokalet, men sørg for, at du ikke bruger for meget. Du har en pause, så sørg for at vende tilbage til øvelokalet uden problemer. Den seriøse øvelse vil blive ødelagt, hvis du er i øvelsesområdet. Jeg fandt ud af, at jeg var i stand til at få mere fra hånden, da jeg holdt mine ting i øvelsesområdet, i en taske, hvor jeg kunne få adgang til det.

Du skal være organiseret, hvis du vil øve dig seriøst. En guitarist, der ikke er organiseret nok, kan begå deres livs største fejltagelse. Det er din tid, ikke en andens. Du tager fejl, hvis du går ud af din måde for en anden at få deres guitar klar.

Vi kan alle enige om, at vores guitar lærer og den person, der bringer guitar til lektioner er ikke det samme som nogen at gå til en koncert. En musiker skal ikke forvente, at de vil gøre arbejdet i deres lagerrum, ligesom en tømrer ikke ville forvente, at vi ordner vores egne ting.

Denne artikel dækker ikke alle mulige scenarier. Jeg er simpelthen notering nogle ting, jeg tror, en musiker ville gøre i en praksis session. Når du planlægger en øvelsessession, skal du huske, at selv i et godt polstret studie er det det vigtigste at øve med andre musikere. Det er ikke nok at have en guitar eller en forstærker. Vi har alle forskellige færdigheder og viden. Nogle mennesker er mere erfarne og vidende end andre. Hver af os udmærker sig ved forskellige ting. Endnu bedre er nogle af vores færdigheder mere tekniske eller præstationsorienterede end andre. Vi deler et sæt i stykker, når vi arbejder på det. Det er de specifikke punkter, jeg gerne vil komme ind på.

1. Alle aspekter af dit spil bør diskuteres, dåse og drysses med sort. Dette bør guide alt, hvad du gør, fra praksis til ydeevne, til at arbejde på. Du vil se en enorm forbedring i dine evner, hvis du eksperimenterer, opdager og skaber.

2. Tag en stor nok kop kaffe med dig, når du først kommer ind i øvelsesområdet. Når du har truffet dit valg, skal du føle dig godt tilpas.

Skriv kommentar