Hvordan slippe af med en Verruca

En verruca er en lille klump, der dannes i bunden af hælen. Dens vigtigste årsager er vægtøgning og tryk forårsaget af sår eller åbne sår. Det er en fælles blandt børn og unge voksne, men efter puberteten er det normalt at finde en på foden af en voksen.

Symptomer:

En verruca kan normalt findes på toppen af hælen og ligner en lille sten med en sort prik på enden. Et andet symptom er en lille hård klump, der dannes under foden og ligner en blomkål med en hård skal.

Årsager:

Årsagen til verruca er hormonel. Østrogen er den vigtigste faktor, der forårsager dens dannelse. Det er normalt forårsaget af et offer for diabetes.

Hormonelle tilstande:

Hormonelle tilstande (graviditet, overgangsalder, puberteten, osv.) gør huden ansigt tyndere og blødere, som kan forårsage en verruca.

Mænd er mere modtagelige for en verruca end kvinder både i puberteten og efter overgangsalderen.

elskere, koner eller veninder af mand er også mere udsat for verruca. Tilbøjelige personer er mere tilbøjelige til at have en verruca end andre.

Nye sko båret af en voksen kan også forårsage en verruca på grund af friktion eller gnidning på foden. Iført de samme sko hver dag kan forårsage en verruca i en måneds tid.

Behandling af en verruca

Der er to typer af kirurgi, der kan fjerne en verruca. For det første, en excision procedure udføres af en Foot Pædiatrisk kirurg. Det udføres bedst på ambulant klinik eller hospitalet. Kirurgen søer og udskille en en til tre tommer-dækkende snit på tåen. Laget af væv på toppen af tåen fjernes derefter med en skalpel. Snittet er omarbejdet til at skabe et bedre snit, for at kirurgen til at fjerne tåen og de underliggende væv.

For det andet fjernes det bløde væv omkring tåen med et kirurgisk værktøj kendt som en Shox. Denne procedure kan anbefales til børn eller teenagere. På voksne udføres et snit på tåen for at fjerne verruca. Den største fordel ved Shox er evnen til at behandle væv og sedation undgås. Det eneste negative træk ved Shox er, at det kan nødvendiggøre et sår snit.

Forholdsregler:

opstår primært, fordi proceduren er en ambulant kirurgisk procedure, som er betydelig risikabelt; det er måske endda skræmmende; og, kritisk vigtigt, præcis boksning bør bæres under proceduren for at reducere risikoen for infektion til den behandlede tå. Desuden, når tåen allerede er indskåret, er det ikke reglen at gøre sting komme tilbage i tåen på trods af tegn på det modsatte.

procedurens for anners

I Foot kirurgi – Behandling og Forebyggelse Tips, Dr. David E. Larson, MD, fremhæver flere forebyggende foranstaltninger, som patienterne kan tage for at mindske risikoen for infektioner:

* Undgå at dele pastaagtige ting som brød, småkager, is og stabil fløde* Undgå at bære tætsiddende sko eller sokker, især dem, der har plads i tåen* Gør brug af bomuldssokker* Fjern sko og sokker, når du ikke har dem på* Hvis du kan, skal du forsinke din første eksponering for offentlige vandfaciliteter, da vand Soft sagde, at de ville være mere modtagelige for mikroorganismer end slebet overflade* Vask og desinficer altid dine hænder grundigt efter proceduren.

Denne fodkirurgi procedure er designet til onychomycosis eller en specifik svampeinfektion, som er en årsag til tå tånegl svamp infektion. Hvis du tidligere har problemer med svamp i din tå søm, denne procedure kan ikke være omfattet af din sygesikring. Kontakt din læge for at få flere oplysninger.

Sidst, men ikke mindst, vil din svamp infektion helt sikkert vende tilbage. Medmindre du behandler med en anti-svampe medicin, pas på følgende symptomer, fordi de kan føre til yderligere infektion eller følsomhed:

* Kløe * Blødning * Rødme omkring tåen søm * Drik vand og mundskyl med citronsaft til at bekæmpe infektion * Undgå at tage de fælles aktuelle medicin, fordi de kan hjælpe med at sprede infektionen * Om at tage et bad. Efter proceduren skal du vente 24 timer, før du gør det

Som tidligere nævnt, selv om denne særlige procedure har været meget effektiv behandling og forebyggelse af toenail svamp infektioner, skal du huske, at forebyggelse er altid bedre. Hvis du ser en læge, især hvis samtidig med at blive behandlet for eventuelle underliggende medicinsk tilstand, spørge, om han anbefaler medicin til forebyggelse af toenail svamp infektion. Han kan ordinere en anti-svampe tablet, og du kan være i stand til at tale med dit forsikringsselskab for at finde en udbyder. Hvis du nogensinde har brug for hjælp, så tøv ikke med at spørge din læge.

Skriv kommentar