Jaguar – Alle Bil Historie Bind 12

Jaguar er en producent af nogle af de bedste sportsvogne i landet. Jaguar producerer luksusbiler som sit kerneprodukt, men de fremstiller også andre produkter. Jaguars tre hovedmodeller omfatter den elegante XK og den range-topping XKR. Den helt nye XK8 er den nyeste model. Jaguar fremstiller også erhvervskøretøjer og ejer Aston Martin siden 2001. Jaguar er et meget succesfuldt brand i Formel 1-motorløb, hvor det mest berømte eksempel er det britiske Formel 1-hold.

Jaguar XK

Jaguar XK8 dukkede første gang op i 1922. Det var udstyret med en motor, som ingeniører havde specielt designet til at gøre det så stille som muligt. Den XK8 kommer med selskabets berømte flytter distributør, polering. Smørende. justeringsmekanisme og gearkasse. Det betragtes som en af de fineste biler, der nogensinde er bygget.

Jaguar XK8

Jaguars første hardtop coupé, XK8, var i produktion i yderligere fire år (1929-1936). Det var også det første køretøj, der havde virksomhedens glidende power-foldning specialist. Denne motor anses for at være den stærkeste i sin klasse. Selskabets signaturevals blev først monteret på XK8. Den XK8 er kendt for sin dristige Carroll Shelby-designet front, og kantede Jaguar gitter. Bilen kan også ses på tv-show “The Professionals” samt i filmene “The Italian Job (2006) og “Mondial Hour” (2003).

Jaguar XK

XK8 kan også købes som cabriolet. Denne bil har den ære at være en af de få biler, der har haft sin motor genopbygget på bare to. Det har en fast-tag hardtop, soft-top og semi-fastback tag. Interiøret har high-end læder, træ og andre materialer. Der medfølger også et nyt instrumentpanel.

Jaguar Overholdelse

Jaguar XK8 leveres med avanceret teknologi og sikkerhedssystemer. Disse omfatter ABS/EBD, trækkraftkontrol, bremseassistance og stabilitetskontrol. Den sidste omfatter en holder til at holde airbaggen. Adaptiv fartpilot kan også aktiveres ved reducerede hastigheder. Dynamic Stability Control genkender vognbane hickings. Goodyear ultramaynamic gummi bruges i 19-tommer alufælge.

Under kølerhjelmen: XK8 har en 4,2-liters 3000-iva V8 motor i stand til at producehetically-unerous hestekræfter og drejningsmoment tal på 1100 Nm.

Brændstoftanken indeholder blyfri ilt, og brændstofsystemet har brug for premium blyfri benzin. Brændstoftanken er udstyret med besværlige “brændstofdøre”, som er placeret i bunden for at maksimere pladsen og gøre det lettere at genopfylde. Det har også filterdele såsom en iltsensor til at justere brændstof / luft blandingen.

Interiøret er lavet af læder og træ. Klimastyringssystemet omfatter en temperatursensor, fugtighedssensor, temperaturovervågning og en klimakontrol. Med dette kan chaufføren nyde interiøret til sit fulde potentiale. Bagsæderne kan enten foldes ned eller tilbagelænet. Vehicle Communication System har et globalt positionssystem. Bluetooth-enheder bruges til at forbinde bilen med en mobiltelefon. Der findes en USB-grænseflade til lydsystemet.

De opvarmede sæder kan justeres i trin på 20 grader. De kan også justeres elektrisk.

Sikkerhedsfunktioner: Mange sikkerhedsfunktioner inkluderet i Jaguar XK8 kan også findes på andre Jaguar-modeller. Disse omfatter: Tre-punkts sikkerhedsseler i hele, fastgjort og bagsæderne bælter, Dual stage driver / passager airbags. Crash sensor, Lav vægt finde hjælpemidler. Sideskærm, Bagrude afrimning, semestermåtter. Dørindgang ved hjælp af en lås, der registrerer bildøren.

Påvisning af beboerposition: Sideskærmen beskytter beboernes maver og bryst i et sidevejsstyrt, men aktiveres kun under en frontal kollision. Sideskærmen aktiveres, når kollisionssensorer registrerer passagerens position i et styrt. Registrering af sikkerhedssele aktiveres med detekteringssystem for passagerer, når den forreste passager er oprejst. Systemet registrerer også, om der er nogen bælter på tværs af overbenene. MyCar-prioritetsalarmsystemet med startspærresystem forhindrer bilen i at starte, indtil der trykkes på start/stop- eller tasteknappen. Remote Boot gør det muligt for bilejeren at låse støvlen op ved hjælp af bilens startspærresystem.

Skriv kommentar