Sådan vælger du et home equity lån

Kontakt ophavsmændene til det lån, du ønsker, og forhør dig om deres vilkår. Kig online for at sammenligne priser og vilkår fra flere långivere. Kig efter priser, gebyrer og andre faldgruber i forbindelse med din type lån.

Vær realistisk omkring dine økonomiske behov. Hvorfor og hvordan har du brug for et lån til at finansiere dit hjem egenkapital? Er du på udkig efter en måde at konsolidere høj rente gæld? Eller vil du bare foretage et større køb.

Gå derud nu. Tøv ikke med det. De fleste Equifax, Experian, Points of Kind kunder vil modtage et tilbud inden for 24 timer efter indsendelse af deres ansøgning. En bedre pris kan være tilgængelig på en anden hjemmeside efter et par dage. Sørg for at sammenligne deres priser for at sikre, at du får den bedste aftale. Det kan være nødvendigt at ringe til dem.

Home lånekapital kan være baseret på din egenkapital. Dette er forskellen i dit hjem egenkapital og dens samlede værdi. Dit hjem egenkapital rapport vil normalt vise disse oplysninger. Et lån kan være til rådighed for op til 80% af din egenkapital, hvis dit hjem har en værdi af $ 100.000.

Du bør gennemgå din kredit historie for at sikre, at du får godkendt. Banken vil ikke godkende et hjem-ansvarlig lånekapital til nogen med en dårlig kredit historie, eller som har store mængder af ubetalte gæld. Tjek om du nogensinde har indgivet konkursbegæring. Hvis du er blevet forkyndt for samlinger eller civile domme og er blevet tvunget ind i konkurs, skal du straks betale al gæld. Det vil forbedre din kreditværdighed hurtigere, end du nogensinde troede muligt.

Direkte lån til dig. Du kan ansøge om et lån til dit hjem egenkapital fra en bank, direkte långiver eller andre finansielle institutioner. Disse lån er ikke altid de bedste valg, da de kræver, at du opfylder forskellige regler og krav til godkendelse end for hjem egenkapital linje kredit eller refinansiering. Som boligejer, a30 Loanprogram kan være din første mulighed.

Beregn det beløb, du vil bruge på hver vare. Der kan være steder, der ikke har nogen interesse og / eller meget lave gebyrer. Hold styr på lukkeomkostningerne, og regn renten i gennemsnit. Sammenlign flere långivere.

Du kan bruge den samme metode til at måle renten, som du gør for gebyrer og udgifter. Renten henviser til forskellen mellem et betalingskort med 1,0% og et med 9,99%. Angiv termen og renten. Du skal føle dig ret godt tilpas. Det er det beløb, du sandsynligvis vil betale tilbage i løbet af lånets løbetid, herunder renten og andre gebyrer.

Vær opmærksom på, at der er ekstra omkostninger. Salgsgebyrer kan ikke beregnes. Selvom det kan virke som et lille beløb, er omkostningerne ved afrunding af checkens bund meget betydelige. Alle disse gebyrer kan påvirke det anslåede beløb for din betaling. Vi vil bare sikre os, at vi kan betale det tilbage.

Sørg for at vælge den långiver, der passer til dig.

Skriv kommentar