Søgemaskine til affiliate marketing

Lad os se sandheden i øjnene. Internettet er blevet enormt. Internettet er enormt. Det er umuligt at give dig hele historien og derefter vise dig, hvordan du kan tjene nogle penge med affiliate marketing. At skære til det punkt, affiliate marketing kræver ikke, at du er ekspert. Kun du er nødt til at gribe ind. Du vil ikke tjene penge med affiliate programmer uden denne færdighed.

Jeg kan huske første gang jeg lærte at tjene til livets ophold online. Jeg var afhængig. Jeg vidste alt om internet markedsføring. Søgemaskineoptimering, søgeordsforskning, pay-per-click-programmer og e-mail-marketing. Jeg har problemer med at huske hver funktion eller niche, jeg lærte. Det var derfor, det var sjovt.

Efter at have tænkt over det i et stykke tid besluttede jeg, at jeg ville bruge en tjekliste for at sikre, at jeg ikke gik glip af vigtige detaljer. Det er også personligt. Dette er affiliate marketing. Du kan finde tjeklisten her.

Nu har jeg brug for dig til at gøre det for hver niche, du kender. Det er vigtigt, at du afkrydser alle felterne på din liste. Selv tjeklisten kan være dit produkt.

Sørg for, at din tjekliste ikke er for lang. En omfattende tjekliste kan være overvældende og vil ikke give dig de nødvendige oplysninger til at tjene penge i affiliate programmer. Hvis du ikke udfylder din tjekliste, risikerer du at tabe. Derfor er det vigtigt at holde en detaljeret tjekliste.

Nu ville jeg have dig til at vælge, hvilken metode du foretrækker. Hvorfor? Fordi tjeklisten ikke er beregnet til at være en retningslinje for, hvordan du driver din virksomhed. Tjeklisten fokuserer kun på de vigtige opgaver.

Som et eksempel skal du bemærke på tjeklisten, at jeg ikke valgte mellem AdSense eller AdWords. Begge jeg abonnerer. Det er ikke fordi jeg er bedre end nogen andre guruer. Det skyldes, at Google AdWords er svært at følge. Fordi det er pay-per-klik. Fordi det er pay-per-click, kan jeg ikke anbefale det til begyndere.

AdSense er dit første valg. Du kan gøre det tydeligere nu.

Hvad er AdWords helt præcist?

Det er et program, der giver dig mulighed for at betale per klik for reklame. Det er gratis for webudgivere og koster $ 1,00 for at tilmelde dig. Det er en fantastisk måde for dig at tjene nogle ekstra penge online.

Hvad er ClickBank, og hvordan kan du bruge det?

Det er den største digitale markedsplads på internettet, hvor hundredvis af bedst sælgende produkter sælges hver dag. Det er hjemsted for tusindvis af populære webprodukter. ClickBank er et meget populært affilieret program.

Hvordan sikrer du dig, at begge disse programmer er rentable?

Det er simpelt: du bruger AdWords i kombination med ClickBank. Et klogt valg i AdWords-annoncer vil resultere i bedre konvertering.

AdWords kræver, at du bruger søgeord, der er relevante for dit produkt, for at oprette en AdWords-annonce. Faktisk bør søgeordet være dit produktnavn. Google og andre søgemaskiner vil vise dig en masse. Når du er sikker på, at du har fundet ud af, hvilken AdWords-annonce der konverterer godt, kan du derefter bruge ClickBank-produktet.

Provisionsmodellen er vigtig, når du vælger et produkt, du vil promovere. Du foretrækker at fremme produkter, der betaler en høj procentdel af provision. Hvorfor? Det er ikke ualmindeligt, at datterselskaber til at gøre mere med produkter, der betaler lavere provision.

Dette er nogle af de bedste tips. Du kan også søge efter yderligere oplysninger om affiliate marketing for at få mere at vide.

Skriv kommentar